Kategórie
 
 
 
 
 
 

Sme srdcom športovci a všetko berieme ako výzvu! 29.8. 2020 prirpavili organizátori AXA Run & Fun Najväčšie štafetové preteky 3členných družstiev dospelých a detí a my same samozrejme nemohli chýbať.

 

Trnavský rodák Patrik Varga je dlhoročným trénerom nielen detí, ale i dospelých. Dalo by sa povedať, že ide o squashovú stálicu na Slovensku. Dodnes môžeme stretať hráčov, ktorých práve on učil úplným základom na squashovom kurte. Spomeňme napríklad mená hráčov ako Lukáš Gašparík, Lukáš Tužinčin alebo Michal Polák.


 

 

Ako by mali squashisti posilňovať?

Server squashskills.com predstavuje kompletnú squashovú "poradňu" - poučí vás o technike úderov, pohybu na kurte, tréningových metódach a mnohých iných veciach. Navyše spolupracuje s bývalými špičkovými hráčmi, akými sú napríklad Peter Nicol alebo Thierry Lincou. V jednom z článkov sa venuje aj spôsobu, akým by mali squashisti posilňovať.
 

 

SPRÁVNA VEĽKOSŤ GRIPU TENISOVEJ RAKETY A AKO POZNAŤ VEĽKOSŤ KTORÚ POTREBUJEM.

Keď hovoríme o správnej veľkosti tenisového gripu, myslíme tým obvod rúčky (gripu) tenisovej rakety. Obvod rúčky môže byť najčastejšie uvedený v dvoch mierkach, a to v palcoch (pre americký trh) a v milimetroch (pre európsky trh). Dvojité označovanie rozmerov a neznalosť spôsobu určenia správnej veľkosti spôsobujú väčšine hráčov ťažkosti pri výbere gripu. Preto vám skúsime poradiť, ako správnu veľkosť gripu určiť.

 

 

Autor: Tomáš Kozáček Oliver CZ SK    Dátum: 08.08.2020     Čítanie na: 1 min.

Nemecká firma OLIVER tradične prináša každú sezónu na squashový a bedmintonový trh novinky a vylepšenia. Nebudem tomu inak ani v sezóne 2020/21.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia